Rebel inc.

Bøger er livet

Jeg elsker bøger!

Jeg skriver bøger.

Jeg designer bøger.

Jeg læser bøger.

Andres bøger

Jeg designer bogomslag og sætter bøger for en lang række forfattere, fx Jean-Lorentz Lafontaine, Martin Dybdal og Gorm Bull.

Jeg kan også rådgive om selvudgivelse.

Mine egne bøger

Foruden en række faglitterære bøger om grafisk design og websites (som naturligvis er forældede nu) har jeg også skrevet et par små lommefilosofiske perler, som bla. kan købes på saxo.dk

De er udgivet i mit ‘kunstnernavn’ Hassan Sørensen.

Manualen til livet

Manualen til livet er en lommefilosofisk bog, i lommeformat, som med fordel kan læses i de stille stunder i toget, på toilettet og i hospitalssengen. Heri finder du forklaringer på seksuelle fantasier, kolonier og global opvarmning, samt anvisninger til det perfekte liv, foruden hvordan du starter din egen religiøse sekt og opdrager dine børn.

Hvad er de fede tings cirkel? Hvornår skal du slukke mobilen? Hvor mange mennesker bliver vi på jorden? Kan en matematiklærerinde være lækker? Hvad er meningen med livet? Få svar på disse, og mange andre spørgsmål, i denne vigtige lille bog.

Jeg fik ikke en båd

Denne bog er tilegnet min datter, Manila, men du må gerne læse med.

Med sære anekdoter, mærkelige metaforer og tungen trykket ind i kinden forsøger jeg at forklare hvordan man navigerer i livet og verden.

– og naturligvis, at det er min datters skyld, at jeg ikke fik en båd.

Lokumslæsning på et meget højt niveau. 

På Saxo.dk står der: “Hassan Sørensen er grafisk designer og tekstforfatter, og springer med denne bog ud i lys lue som én af vort århundredes mest progressive lommefilosoffer.”

Ring til mig på +45 31 50 20 15

Skriv til hej@rebelinc.dk

– eller benyt formularen herunder