Rebel inc.

Baggrund

“Tag grafisk design og virksomheds-startup, og server det som street food!”
Det er min målsætning.

Jeg er disruptionist, grafisk formgiver, startup konsulent, forfatter, kursusinstruktør, konceptmager og næsten frygtløs…

Jeg taler flydende dansk, svensk og engelsk. Jeg kan endda bestille kaffe på spansk, fransk, tysk, thai, vietnamesisk, malay og pidgin.

Jeg er født i 1970, i Ølstykke, verdens kedeligeste by, men med let adgang til Grønland, Grækenland og Narnia.

Mine forældre var eventyrere, og muligvis tossede, så jeg tilbragte en stor del af min barndom i træbarakker og hotelværelser rundt om i verden.

Det fortsatte i mit voksenliv – i Danmark, Vietnam, Thailand, Malaysia og Sverige.

Denne livsstil har forbundet min hjerne sådan at jeg foretrækker inspiration og improvisation.
– Jeg har været både spejder og BZ’er.

Det er min klippefaste overbevisning at du skal komme igang inden du kommer på bedre tanker
Act Now, Think Later.

Jeg arbejder med marketing, grafisk formgivning, kursusundervisning og iværksætteri, alt sammen med en forkærlighed for det billige og det kreative.

Jeg kan sagtens det dyre og det avancerede, og har endda modtaget designpriser, men der er mangel på dem der vil lave streetfood udgaven, for dem der ikke har de store midler.

Derfor vil jeg hellere arbejde med én der vil starte en forretning med 5.000,- kroner på lommen, end med én der vil investere 100 millioner.

Læs mere: “Rebel?

¿Faglig baggrund? – du kan se mit CV her

Her kan du høre et interview, hvor jeg bliver grillet af Anders Lund Madsen, i Fede Abes Fyraften på Radio 24/7

Hvis du leder efter min blog har jeg slettet det meste, og gemt det bedste her.

Sagt bag min ryg

“Han er den grafiske verdens svar på Jamie Oliver – han taler alt for meget, og får virkeligt nørdede ting til at lyde så enkelt.”
– Evaluering hos Jensens Kurser

“Han er sindsyg. På en god måde. Men helt klart sindssyg.”
– Mads Norholm, V8 Squirrel

“Han kan lave en internetserver på et lokum i Bombay, kun ved hjælp af en Nokia 3310 og et stykke sølvpapir”
– Ben Hasnaoui, Fløng Produktionshøjskole

“Han finder hurtige løsninger, som også er gode løsninger. Jeg synes at hans særpræg er sådan: selvom han virker flippet og sjov, så eksekverer han benhårdt. Han tager det som kunden siger alvorligt, og hjælper oprigtigt med at sætte gang i tingene (business-wise). Han arbejder sindssygt seriøst selvom han får det til at se legende let ud på caféer og, havde nær sagt, gadehjørner. Men det er jo også netop en ting: At han kan fordybe sig hvor som helst.”
– Annbritt Hjorth, Stjernesti

“Han er en god inspirator, via sin undervisning, bøger og gakkede guides. Han har styr på programmer, teknisk opsætning og kreative processer. han har altid en pakkeløsning på alt, som gør at man får lyst at købe pakken… For hvorfor opfinde den dybe tallerken når han allerede har svaret klar 😄
– Julie Camilla Middleton, Center for digitalisering & Innovation

“Jeg kan virkelig anbefale Hasse, hvis man gerne vil igang med en virksomhed, men ikke har mange penge til en masse forskellig rådgivning og vejledning. Udover hosting og produktion af hjemmesider, så kan han også oprette din virksomhed på virk, sørge for at du får et regnskabs-system, et hurtigt bogføringskursus og opretning af terminal mm. Samtidig sørger han også for lige at lave et logo og hjælpe dig med at finde et godt firmanavn og en punchline, samt bestiller visitkort og flyers, hvis det er nødvendigt. Han kan nærmest alt når det drejer sig om start-ups og innovativ tænkning.”
– Susanne Kunding, Forspringet

“Vi kan varmt anbefale Hasse. Vi har været meget tilfredse med hans hjælp til at opdatere webdesignet på vores hjemmeside. Han har både kunnet give sparring omkring design, brugervenlighed og finde løsninger, der gør det nemmere på sigt for os selv at kunne redigere indhold og layout på hjemmesiden. Han har været meget lyttende og imødekommende i forhold til at finde løsninger på aktuelle problemstilling og sætter vores behov som kunder højt. Han tilretter således også sit ambitionsniveau i forhold til vores. Han er også meget kreativ og har altid forslag til løsning på eventuelle problemer i processen. Han er desuden hurtigt arbejdende, fleksibel, overholder aftaler og deadlines – og holder sig inden for budgettet.”
– Inger Hindhede Kjær og Marlene Engmann, KomDigital, DTU Compute.

“Han er sgu da vildt hurtig — sejt!”
– Mikkel Pandrup, Brødkusken

“Hvor er grænsen imellem gal & genial? Når éns kreativitet bobler over, og frembringer et projekt der er dømt til at gå galt, så retter Hassan kreativiteten ind, så man syntes det er genial, uden at det mister sin kant. Brug ham inden du fortryder.”
– Jean-Lorentz Lafontaine, forfatter

“Hvordan vil du leve af dét?”
– Min mor

Instagram

Facebook

  Hvad kan jeg hjælpe dig med?


  Hvad kan jeg hjælpe dig med?