Rebel inc.

Rebel Living

Precis som allt annat “Rebel” är Rebel Living billigt och kreativt. Men beroende på vad ditt fokus är, kan Rebel Living också handla om förenkling, självständighet, miljö, flexibilitet och allt annat.

Det kan också handla om nödvändighet, som när jag var tvungen att inreda en lägenhet och ett kök, för min dotter och mig, för 2 200 DKK. Det gjordes med pallar, äppel lådor (riktiga äppel lådor, inte hipstermodellen för 800:-), loppfynd och färgprover.

Som inspiration, både för boende och inredning, har jag valt några videor här, mest från kanalen “Living Big in a tiny House“.

Det finns en del lag i vår del av världen som hindrar dig från att lagligt bara bygga ditt eget hus, efter eget gottfinnande, men jag är säker på att du kan hitta mycket bra inspiration ändå, ekonomiskt, miljövänligt eller utanför bubblan …

Som inspiration, både för bostäder och inredning, har jag valt ut några videor här, de flesta från kanalen ”Living Big in a tiny House”.

Det finns en del lagstiftning i vår del av världen som hindrar dig från att lagligt bara bygga ditt eget hus, efter behag, men jag är säker på att du kan hitta mycket bra inspiration ändå, för att ordna dig mer ekonomiskt, miljövänligt eller utanför bubblan …

Nu är det din tur ...

Tveka inte att kontakta mig om hjälp och idéer för inredning ditt hem, din butik, ditt kontor etc …