Rebel inc.

Historien om

OPRINDELSEN

Jeg startede min karriere i reklame. Men jeg blev hurtigt træt af alt det fis & humbug branchen består af.

OPRINDELSEN

Inderligt træt af reklamebranchen sad jeg som destinationschef for et rejsebureau i Bangkok i 1996.

OPRINDELSEN

Pludseligt fik jeg en tanke: Jeg kunne lave mit eget bureau på mine egne vilkår.

OPRINDELSEN

Slut med at fedte for de rige kunder. Slut med at lyve for folk og snyde dem. Slut med at gøre alt lidt "smartere" end det er.

OPRINDELSEN

Jo færre penge –  jo mere kreativ må man være. Så er det sjovere og mere autentisk.

OPRINDELSEN

Det blev starten på det firma der idag hedder Rebel inc. Det har skiftet navn og adresse flere gange, fra Bangkok til København, Helsingør, Lund og Malmö.  Men... Det er jo bare mig!

DESIGN

Jeg har lavet websites siden internettet var barn og tryksager så længe nogen kan huske. Jeg kan levere graveringer og tatoveringer...

DESIGN

Min første tanke er altid: Hvor billigt kan vi lave dette her? Hvor meget kan  kunden få for pengene?

DESIGN

Det er ikke kun discount og hul-i-muren butikker. Jeg har skam designpriser og mange års erfaring med at undervise designerne på de store bureauer. Men mit hjerte banker for de små budgetter.

DESIGN

Intet er låst; jeg beholder ingen originalfiler; jeg behandler mine kunder som jeg gerne selv vil behandles. Jeg bliver ikke rig, men jeg kan se mig selv i øjnene.

...og så skete der noget nyt

Rebel Business

STARTUP

Efter at have startet flere firmaer selv, og talt med 100-vis iværksættere gik det op for mig, at jeg har en viden om iværksætteri som er guld værd. 

STARTUP

Så hvor billigt kan man sælge guldet? Foruden grafisk design hjælper jeg  iværksættere med at starte firma på den nemme, billige og hurtige måde.

STARTUP

På én dag kan jeg råde og vejlede, finde regnskabs- og fakturerings-system, lave logo og hjemmeside, visitkort og flyers, og smide en kortterminal oven i handlen. 

Så hvad vil jeg opnå???

MÅLET

Jeg skaber pakkeløsninger, som jeg hele tiden forbedrer og gør skarpere. Presser mere ind i prisen, og prisen ned...

MÅLET

Serverer grafisk design og startup rådgivning som street food.

MÅLET

Jeg er tilfreds når en gut der sælger pandekager fra en ladcykel på gågaden har en lige så strømlinet forretning som burgerkæden 10 meter derfra.

MÅLET

Med kortautomat, smart website, flotte brochurer og et lækkert skilt. Jo flere der kan dét, desto bedre. Jo flere er med til at bestemme hvad du kan købe, hvor og hvornår.

MÅLET

Jeg vil bidrage til at skabe en verden hvor det ikke er nogle få rige der bestemmer over alle andre. Med innovation, kreativitet og respektløshed...

MÅLET

Jeg finder min inspiration i kunst, IT-startups og slumkvarterer. Men mest af alt i mine kunders idéer.

MÅLET

Mit mål er at du kan starte en forretning uden at sætte familiens økonomi over styr. – og bidrage til at gøre verden mere  alsidig.