Rebel inc.

Website Mojo

Reparation af websites

Website Mojo

Ikke sjældent kommer folk til mig med websites som de ikke længere kan huske hvem har lavet, den ansvarlige arbejder nu et andet sted, og skidtet er gået ned i flammer… Eller består kun af ildevarslende koder…

Nogle er blevet hacket ned i helvede, så et uskyldigt rejsebureau pludseligt har (iøvrigt ret gode) tilbud på små blå piller.

Oftest kan jeg fixe dem:

  1. Først en reparation af det eksisterende, sådan at siden fungerer til husbehov, og kunderne kan finde det de søger.
  2. Derefter måske en ny version af de eksisterende data (tekst, billeder, video og downloads) i et nyt design og et funktionelt website der kan opdateres og klare sig i mange år i fremtiden.
  3. Muligvis en hosting- og  vedligeholdelsesaftale, som sikrer at alt kører som i smør: Rebel Hosting.

Det koster ikke noget at ringe og spørge. Måske kan jeg fortælle dig hvordan du let kan fixe det selv, eller give et uforpligtende tilbud.

+45 31 50 20 15

Website Mojo [wεbsɑjd moʊdʒoʊ] bliver ofte omtalt som en blanding af hvid magi og mørk videnskab, dels på grund af hastigheden, dels på grund af effektivitet kontra pris.
Det er omgivet af en vis mystik og mange rygter, som jeg naturligvis hverken vil be- eller afkræfte, ligesom jeg ikke vil afsløre hvordan mine patienters websites er gået i stykker, hvor mange russiske porno-links der pludseligt var i deres menu, og hvor meget de sparer hvis de har Rebel Hosting abonnement.

  Hvad kan jeg hjælpe dig med?


  Hvad kan jeg hjælpe dig med?